Viablue NF-A7 Triple Shield Signalkabel

ViaBlue NF-A7 er en High-End signalkabel for ubalansert tilkobling av CD, forsterker og andre lydkomponenter. Denne fullskjermede kabelen har en brilliant og klar lydkarakter, hvor alle frekvensområder gjengis fullstendig klart og uforstyrret. NF-A7 gir et utrolig lydbilde med en dynamikk og renhet som overgår det meste, takket være bruken av de beste råvarer, en utprøvet konstruksjon og ikke minst ViaBlues eget tredoble skjermingssystem som eliminerer 100% av ytre forstyrrelser.

NF-A7 Triple Shield Stereo er i all hovedsak to NF-A7 Mono signalkabler samlet i én ViaBlue Cobra kabelstrømpe med to-veis kabelsplitter i hver ende. Dette gir et mer ryddig resultat ved tilkobling av flere signalkilder, spesielt ved multikanalsoppsett til hjemmekino og SACD/DVD-Audio.

Den mekaniske oppbygningen er av høyeste kvalitet, og begynner med en senterleder oppbygd av 19 tynne enkeltledere i ultrarent kobber. Innerlederen er omgitt av det samme spesielle “Foam Skin” polyethylen-baserte dielektriske materialet vi finner i resten av ViaBlues signalkabler. Utenpå dette følger det tredoble skjermingssystemet til ViaBlue:

  1. Spiraltvunnet kobberskjerm
  2. Folieskjerm i Alu/PETP aluminium
  3. Fullstendig isolert flettet skjerm i fortinnet kobber

Dette resulterer i en fantastisk “stille” kabel som gir en klarhet og dybde du må mangedoble prisen for å finne maken til. Opplev en fortreffelig akustikk og nøyaktighet, et åpent lydbilde hvor du kan skjelne de minste variasjoner i frekvensgangen, hvor du kan peke ut hvert instrument med en forbløffende naturlighet.

Våre NF-A7 signalkabler kommer ferdig terminert med ViaBlues patenterte XLS RCA-pluggermed teflonisolering og heldekkende 24 karat forgylling. Det innebygde skrusystemet i disse pluggene sikrer en ekstremt god kontakt samtidig som de er veldig enkle å montere og demontere.

Vi leverer NF-A7 Triple Shield Stereo i standard lenger på en halv, 1, 2 og 3 meter, men andre lengder kan skaffes på oppfordring. Vi leverer også NF-A7 i løpemeter. For tilkobling av subwoofere anbefaler vi vår egen NF-B subwooferkabel.

Godlyd på billigsalg

Du skal ha et sett signalkabler og ett sett med høyttalerkabler. Anlegget ditt har for lenge siden passert ”Are you nuts?”-nivå, og Visa-kortet ditt har allerede begynt å svette. Kanskje kan både du og kortet ditt puste litt lettere, for fra Tyskland kommer det kabler som presterer uten å koste all verden.
Av Roy Ervin Solstad.  Les hele saken