Home Nettsteder og multimedier Bildebehandling

Bildebehandling

Bildebehandling er en bearbeidelse av digitale bilder ved hjelp av programvare. Det finnes flere dyktige bildebehandlingsprogrammer, blant annet Adobe Photoshop, Adobe Fireworks, GIMP, Corels og Picture Window Pro, for å nevne noen.

Bruk av bilder og grafikk er en sentral del av det å lage nettsider. Vi ser på hvordan vi kan tilpasse bilder til nettsidene våre. Vi skal gså se på hvordan vi kan tilføre kreative grafiske elementer.

Vi skal lære å bruke Adobe Fireworks som er Adobes spesialprogram for å lage nettsider.


Læreboka: 9 Bildebehandling


ONLINE PHOTO EDITORS

Bildeanimasjoner: Google Web Designer

Photoshoplenker: 

  1. En innføringsvideo i Photoshop CS5
  2. Learn the basics of Photoshop CS6
  3. Norsk videokurs
  4. Svensk videokurs
  5. Redigere online
SHARE