Jobben som forandret mitt liv.

For åtte år siden begynte jeg i en jobb som skulle forandre mitt liv. Lite visste jeg da at ungdommene jeg skulle møte kom til å endre hele mitt syn på verden, mennesker rundt omkring meg og takknemlighet over de mest elementære ting i livet.

Mange av ungdommene jeg har blitt kjent med gjennom jobben har satt dype spor i meg, spor som aldri vil viskes bort og som jeg aldri skulle ville være foruten. Jeg har lært, og lærer fortsatt, så utrolig mye av disse kloke, varme og utrolig kjærlighetsfulle unge i mitt liv.

For nøyaktiv syv år siden kom det en ny gutt dit jeg jobbet. En ung radmager gutt med skinnende øyne, et smil som lyste opp hele rommet og en klokkeklar forventning til seg selv i det nye landet Norge; Her skal jeg bli voksen, ta en utdanning og forsørge meg selv, jeg skal gifte meg og få barn her, og jeg skal aldri glemme at Norge ville ta imot meg og jeg skal for evig gjøre alt jeg kan for å betale tilbake i takknemlighet til landet som åpnet seg for meg.

Les hele saken