Det er tre år siden Sadiq Juma sist så sine døtre, som begge har giftet seg og fått barn i Syria.

To tenåringssøstre drar til Syria for å kjempe for IS. Der gifter de seg og får barn. Tre år senere lurer faren fremdeles på hvordan det kunne skje.

Fem minutter.
Det er alt han får med datteren. Han står i et stort telt, i Syria, omgitt av IS-soldater. Det er sent oktober i 2013, og Sadiq Juma har reist fra Bærum for å lete etter sine to døtre på 16 og 19 år. Og der, endelig, ser han sin eldste datter. Hun er dekket fra topp til tå i en nikab. Han kan bare se øynene hennes. Det er intenst og stressende. Men de omfavner hverandre hardt.

Fire minutter.
Sadiq Jumas to døtre lurte ham i ett år. I hemmelighet planla «Ayan» (19) og «Leila» (16) å reise til Syria for å slutte seg til Den islamske stat (IS). Nå står han altså her og vil gjøre hva som helst for å få dem hjem. Men eldstedatteren sier at de vil bli i Syria.

Tre minutter. To minutter.
Telefonen ringer; det er Sara, jentenes mor, like desperat som faren. Mor i Bærum, datter i IS-land. Begge gråter. Moren trygler datteren om å bli med faren hjem. Da forteller 19-åringen: Hun har giftet seg i Syria.

Tiden er ute.