Ikke før har 2016 startet, så er året omme. Det er i hvert fall slik det føles, men de mange hundre teknologiartiklene vi har publisert på Dinside i løpet av årets tolv måneder, vitner om at det innholdsmessig har vært nok et begivenhetsrikt år.

Dette feltet på nye PC-er gjør ting mye enklere
Vi har stiftet bekjentskap med mange nye testprodukter, teknologier og innovasjoner som alle har som mål å gjøre den teknologiske hverdagen vår litt enklere. Noen har lykkes mer enn andre.

Dronene kommer
I denne artikkelen oppsummerer vi det som har gjort størst inntrykk på oss i løpet av 2016, og vi begynner i luften. Ja, for 2016 ble året da dronene for alvor gjorde sitt inntog. Allerede i januar fortalte vi at snart kan du selv fly, uten en eneste flytime – takket være en drone så stor at den kunne frakte et voksent menneske.