I forbindelse med INTERNASJONAL UKE 2017 har Gjøvik Frivilligsentral og Gjøvik kino æren av å invitere til gratis filmvisning av høystaktuelle HVA VIL FOLK SI.

REGISSØR IRAM HAQ VIL VÆRE TIL STEDE UNDER VISNINGEN.

NB! Hvis du vil sikre deg billett på forhånd kan du hente ut fribillett i kinokiosken f.o.m i dag! ( i kioskens åpningstid 17.30-21.00)

Om filmen:
16 år gamle Nisha lever et dobbeltliv. Hjemme med familien er hun en pakistansk datter, mens ute med venner er hun en vanlig norsk ungdomsjente. Når faren tar henne på fersken med kjæresten kolliderer hennes to verdener brutalt.

HVA VIL FOLK SI er et rørende og intenst drama om det vanskelige forholdet mellom en far og en datter. Det er fortellingen om en ung jente som må finne sin egen vei. 

Om regissøren:
Regissør og manusforfatter IRAM HAQ er for tiden en av Norges viktigste og mest spennende filmskapere. Filmen, som er inspirert av hennes egen oppvekst, har fått strålende mottakelse av norsk og internasjonal presse og generert stort engasjement i både pressen og sosiale medier siden den kom ut tidligere i måneden:

«Iram Haq du har laget et mesterverk… Etter premieren i går, satt jeg med inntrykk så sterke at jeg at jeg klarte ikke å skrive ett eneste ord før nå. Selv til frokosten i dag rant tårene. Så mange lag…og dramatisk medrivende uansett hvilken bagasje man selv bærer på. Den er også bevis på en generasjon som sier stopp, vi vil ikke leve slik, vi kommer ikke til å føre den måten å leve på videre. Vi bryr oss ikke om Hva folk vil si. Vi bryr oss om hverandre.» (Komiker Shabana Rehman Gaarder)

«En begivenhet i norsk film» – Terningkast 6 (Dagbladet)

12 års grense. Norsk og urdu tale. Norsk tekst.

INTERNASJONAL UKE 2017 er et samarbeid mellom Gjøvik Frivilligsentral, Røde Kors Gjøvik, Flerkulturell kvinneforening, KITA, Folkeakademiet Gjøvik, Arte +, NAV, Gjøvik kino, Gjøvik bibliotek og Gjøvik kommune.

https://www.filmweb.no/film/article1279117.ece