Home Artikler samfunnsfag FNs fattigdomsutsending ble sjokkert over hva han oppdaget

FNs fattigdomsutsending ble sjokkert over hva han oppdaget

USAs aller, aller rikeste eier like store verdier som de 90 prosent fattigste.

Donald Trumps skattereform kommer trolig ikke til å bøte på forskjellene. – Snarere
tvert imot, sier sjeføkonom. Da Celia Sue Hecht (67) var yngre, trodde hun ikke i sine villeste fantasier at hun skulle tilbringe pensjonisttilværelsen sin som hjemløs. Men en kombinasjon av uflaks og sykdom har bidratt til at skribenten og journalisten nå må tilbringe nettene i bilen sin i småbyen Seaside, like sør for San Francisco.

– Å finne et permanent tak over hodet er i stadig større grad en uoppnåelig drøm. Husleien er høyere enn hva jeg får i pensjon, og å bo på et motell er en luksus jeg ikke har råd til, skriver Hecht i en i en åpenhjertig artikkel på Vox.

SHARE