Hvem er egentlig vinner etter møtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un? Ble Trump lurt? Kommer virkelig Nord-Korea til å oppgi sine atomvåpen?

Her er ekspertenes dom over det historiske møtet i Singapore – og deres tanker om hva som nå må skje.

Øystein Tunsjø, forsker ved Forsvarets forsknings­institutt på Kjeller:
Trump er lurt til å gi fra seg alle kortene. Kim Jong-un er den store vinneren.

Avtalene ligner mye på det de har kommer frem til ved tidligere forhandlinger, og da falt alt i fisk. Hvorfor skal vi forvente at noe annet skal skje nå? Jeg tror aldri de vil gi opp atomvåpnene sine.

At Pakistan har atomvåpen tar ikke nattesøvnen fra noen, men det er mye farligere. USA har spilt så høyt på dette med at Nord-Korea må nedruste totalt, at det er vanskelig å gå tilbake på noe nå. USA har latt seg lure inn, Nord-Korea har alle forhandlingskort.