Spirit One er en lettvekts hi-fi hodetelefon med lukket design og klokker som dekker hele øret. Den passer like godt for lytting hjemme som når man er på farten. Hodetelefonen har førsteklasses lydkvalitet, ekstra god demping mot omgivelseslyd og et innovativt feste for klokkene som gjør at de sitter tettere til hodet og omslutter ørene bedre.

For å oppnå en ren dypbassgjengivelse er hver klokke utstyrt med fem finjusterte akustiske kamre. Ved hjelp av nøye tilpassede akustiske ventiler påvirkes frekvensgangen slik at lydbildet blir gjengitt med både større dybde og bredde.
D3S_8495-suite-1200Aluminiumskonstruksjonen gjør den til en av markedets letteste hodetelefoner med lukket design, kun 225 gram. Godt polstret hodebøyle og myke hodetelefonputer gjør den meget komfortabel å ha på. Klokkene er festet med to dreieaksler og er spesielt utformet for bedre tilpasning til ørene for å unngå lydlekkasjer. Dempingen av omgivelseslyd er på hele 20 dB, som sikrer en detaljert musikkgjengivelse også i støyende omgivelser. Høy følsomhet og impedans på 32 ohm gir god lyd også fra bærbare enheter.

En integrert Apple-kompatibel fjernkontroll med mikrofon gjør den ideell for bruk sammen med iPhone, iPod eller iPad.
Hodetelefonen er sammenleggbar og er derfor lett å ta med på reise. Både et oppbevaringsetui og et mykt futteral medfølger. Finnes også i hvit utførelse.

• Impedans: 32 ohm
• Følsomhet: 104 dB SPL / 1 mW ved 1 kHz
• Forvrengning: Mindre enn 0,3% ved 1 kHz /100dB SPL
• Frekvensområde: 6 Hz – 22 kHz
• Øretelefon-element: 40 mm, Mylar / Titanium
• Vekt: 225 gram
• Kabel: Avtakbar, 1,2 m
• Medfølgende tilbehør: Reiseetui, mykt futteral, flyadapter, 3,5/6,3 mm jackadapter

Fra lyd og bilde

Focals første hodetelefoner, er et velkomment tilskudd til et stadig voksende utvalg kvalitetshodetelefoner. De spiller overbevisende åpent og ærlig, med svært god balanse i lydbildet. Det eneste jeg savner er skarpere fokus og mer potent dynamikk. De kan bli vel behersket i spillestilen, men til gjengjeld er den myke og varme klangen svært behagelig. For ikke å si vanedannende. Etter å ha lyttet på musikk en hel dag, var det som sjelefreden senket seg når jeg til slutt satte Focal-hodetelefonene på hodet. Les mer i Lyd & Bilde

REMOTE FOR IPHONE/IPOD/IPAD AND SMARTPHONES

Télécommande iPhone

The Spirit One high-fidelity headphones come with an aluminum remote embedded in the 3.5-mm jack cord.

Made for iPod iPhone iPadCompatible with Apple pads, players and phones, the remote lets you make calls and manage the essential iPod, iPhone and iPad functions: volume, play, pause, previous or next track.

Note: the remote may be totally or partially compatible with other smartphones.

spirit-one-user-manual

SPIRIT ONE – Technical specification sheet

4More reviews

exploded