Vinden blåser surt over Ekebergsletta denne tirsdagen. En gruppe menn og deres kommunikasjonsrådgivere ankommer i buss. Litt etter høres lyden av hundre veps. En drone letter fra bakken.

Den høyeste av mennene i gruppen gliser bredt, slik generasjoner av gutter har gjort når julepresangen viser seg å være en radiostyrt bil. Gliset vokser enda mer når han får på skjermbriller slik at han ser det dronen ser – nemlig ham selv, fra omtrent fem meters høyde.

Pressetreffet er av det underlige slaget: Det blir ikke gitt noen brifing eller forklart hva moralen er. Kanskje er det trommet sammen mest fordi ministeren liker å fly droner.

Vinden blåser surt over Ekebergsletta denne tirsdagen. En gruppe menn og deres kommunikasjonsrådgivere ankommer i buss. Litt etter høres lyden av hundre veps. En drone letter fra bakken. Den høyeste av mennene i gruppen gliser bredt, slik generasjoner av gutter har gjort når julepresangen viser seg å være en radiostyrt bil. Gliset vokser enda mer når han får på skjermbriller slik at han ser det dronen ser – nemlig ham selv, fra omtrent fem meters høyde. Pressetreffet er av det underlige slaget: Det blir ikke gitt noen brifing eller forklart hva moralen er. Kanskje er det trommet sammen mest fordi ministeren liker å fly droner.