Nordost Heimdall 2 XLR er innstegsmodellen i Norse-serien og er en signalkabel som formidler overlegen musikalsk ytelse i prisklassen. Med Heimdall 2-kabler i ditt system vil du hente frem detaljer du aldri har hørt før på ditt anlegg.

Heimdall 2 benytter seg av 4 x 24AWG OFC ledere dekket med ekstrudert sølv og benytter seg av Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament teknologi. Terminert med Neutrik XLR-kontakter av høy kvalitet er du sikret en trygg og god tilkobling.

Den nye, andre generasjonen av Nordost sin Norse-serie levere et ytelsesnivå som ikke tidligere har vært tilgjengelig i dette prisområdet. Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament konstruksjon, først introdusert i den legendariske Valhalla referansekabel, reduserer kontakten mellom isolasjonsmaterialet og lederne med mer enn 80%. Dermed ”flyter” lederne nesten fritt inne i kabelen. Det betyr at signalet som blir transportert på overflaten av lederen blir omtrent helt uhindret av isolasjonsmaterialet. Kombinert med sølvbelagte OFC solid-core ledere og FEP-isolasjon hele veien, er resultatet en ideell elektrisk og mekanisk kontrollert konstruksjon for ultra-rask signaloverføring med lavt tap.

Den nye Norse-serien utvider den musikalske ytelsen og legger til rette for at utstyret ditt skal få levere sitt fulle potensiale.

SPESIFIKASJONER

  • Insulation:     Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction:     Precision Micro Mono-Filament
  • Conductors:     4 x 24 AWG
  • Material:     60 microns of extruded silver over 99.99999 % solid-core OFC
  • Capacitance:     25 pF/ft/ch
  • Inductance:     0.06μH/ft/ch
  • Propagation Delay:     80% speed of light
  • Overall Shield Coverage:     97% Braid
  • Termination:     Nordost MoonGlo RCA, Din or Neutrik XLR

HIFI 106_EqRev_Nordost HR