Google lanserer et ras av nye dingser som skal forstå oss på helt nye måter. Kameraet Google Clips bestemmer selv hva det tror du vil ha bilde av. Og Elon Musk vil tilby «rakettbilletter» til den andre siden av kloden på under en time.

To nye telefoner, to nye høyttalere, nye ørepropper og et nytt kamera: Googles årlige, store dingselansering inneholdt et ras av nyheter. Blant annet scorer de nye modellene av telefonen Pixel høyere enn noen annen mobil på testene til berømte test-nettstedet DXOMark. Men holder det?

Blant nyhetene er Google Clips, et kamera rettet mot eiere av kjæledyr og foreldre. Det lærer seg selv hvem du liker å ha bilde av.

Her har Google tydeligvis lært av fadesene med Google Glass, og har funnet en helt spesiell løsning på personvernutfordringene.

Sikkerhetsbransjen er nå urolig over at Google kommer på det norske markedet med sine konkurrerende sikkerhetsprodukter gjennom selskapet Nest. Per Kristian har testet kameraet med den talende tittelen Nest Cam IQ.