Det eksisterer en parallell norsk virkelighet hvor Erna Solberg, Siv Jensen og Gro Harlem Brundtland er landsforrædere som i beste fall bør stilles for riksrett.

Kommentar Anders Giæver VG

Glem Islam. Glem Trump. Glem Lan Marie Berg, asylsøkere, innvandrere, bompenger, Israel og FNs migrasjonspakt. Det er ingen ting som jazzer opp nettrollene mer enn når det handler om – dem selv! Det er da det virkelig tar fyr i kommentarfeltet.

Det ble fargerikt illustrert i helgen da finansminister og leder i Fremskrittspartiet Siv Jensen på sin Facebook-side tok et oppgjør med netthets. Skjønt oppgjør og oppgjør. For få år siden ville man nok sagt at Jensen konfirmerte et par grunnleggende regler for hvordan normale, edru mennesker bør snakke til hverandre i offentligheten.

Som for eksempel at det ikke er akseptabelt å kalle statsministeren for «landssviker». Men det var visst ikke alle enige i.

«Skal vi ikke kalle en spade for en spade lenger da? Erna er jo per definisjon en landssviker, hun burde gå av umiddelbart å skamme seg. ».

«Har noen tenkt på at det å svikte eget folk og nasjon kan fremkalle språkbruk som landssviker».

«Landssvikere bør ikke forundre seg over å bli kalt landssviker.»